bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Anghinare la gratar (aperitive)

 
 
 
Se taie varful la anghinare, se curata frunzele laterale, se taie in jumatati pe codite si se scot mijlocurile; se ung bine cu lamaie si se pun intr-o strecuratoare sau un "cos"pentru fiert legume sau paste, care se introduc in apa clocotita, pentru 30'; se scot imediat in apa rece cu gheata apoi se scurg bine; se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Anghinare cu oua(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo