bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Antricot de vita muresean (mancaruri)

 
 
 
Antricotul se curata de pielite, se spala si se portioneaza in 10 bucati, se bat putin si se sareaza. Varza se curata de cotoare si frunzele depreciate si se taie fin. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se spala. Carnatii se portioneaza in 10 bucati.
Bucatile de antricot trecute prin 50 g faina se aseaza intr-un vas cu 100 g untura, 100 ml Supa din oase si se inabuse 20'; se adauga treptat, 200 ml supa de oase si se fierb in continuare 20'. Separat, se inabuse ceapa cu 50 g untura si 50 ml supa de oase, se adauga boia, piper, sare si supa de oase ramasa; sosul obtinut se fierbe 15', se adauga peste bucatile de antricot si se fierb impreuna; bucatile de antricot fierte se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Antricot de vita(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo