bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Aperitiv bulgaresc (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Se ia marul, se taie o felie rotunda, mai groasa, se curata de coaje si i se scoate mijlocul ramanad ca un inel cam de 1 cm grosime. Se ia o tigaie (fara sa se puna pe foc) se aseaza 4 felii rotunde si mai groase de rosie, se rade peste ele mar, iar deasupra se pune felia de branza; peste branza se aseaza inelul de mar, iar in el se sparge un ou; se presara cu boia si piper; se pune putin ulei in tigaie, se pune tigaia pe foc, se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Aperitiv ceh(aperitive)
 
photo
Aperitiv cu mar(aperitive)
 
photo
Aperitiv buzoian(aperitive)
 
photo
Aperitiv cu boia(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Aperitiv cu creveti(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Aperitiv cu naut(aperitive)
 
photo
Aperitiv cu praz(aperitive)