bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Aperitiv ceh (aperitive)

 
(nota 4.0 din 2 voturi)
 
 
Se face marinata prin fierberea ingredientelor mentionate si se lasa la racit; marinata va trebui sa acopere bine aperitivul in borcan. Bucatile de polonez se cresteaza adanc, de la un capat la altul, pe partea interioara curbata; in crestatura se pune cate o felie mai groasa si lunga cat carnatul, din castravete; deasupra castravetelui se pune cate 1 lingurita de ceapa murata taiata pestisor; se aseaza carnatii in borcane mari sau in vase de portelan sau sticla, cu taietura in jos; cand s-a umplut borcanul, se toarna marinata rece, se acopera borcanul cu folie de aluminiu sau hartie de copt si se lasa 3 zile (72 ore) la temperatura camerei sa se marineze......
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Aperitiv cu mar(aperitive)
 
photo
 
photo
Aperitiv buzoian(aperitive)
 
photo
Aperitiv cu boia(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Aperitiv cu creveti(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Aperitiv cu naut(aperitive)
 
photo
Aperitiv cu praz(aperitive)