bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Aperitiv vegetal (aperitive)

 
 
 
Se amesteca faina cu sare, usturoiul uscat si drojdia; se toarna laptele caldut, se pun galbenusurile si se framanta, adaugandu-se treptat cate o ligura de ulei; se framanta 20', dupa care se lasa la crescut; se intinde aluatul in forma de suluri; se face un nod normal, se taie si se repeta. Se bat ouale cu sare si cimbru uscat. Se trec noduletele.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: bucataria kaufland

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Aperitiv ceh(aperitive)
 
photo
Aperitiv cu mar(aperitive)
 
photo
 
photo
Aperitiv buzoian(aperitive)
 
photo
Aperitiv cu boia(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Aperitiv cu creveti(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Aperitiv cu naut(aperitive)