bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ardei umpluti cu cascaval-2 (mancaruri)

 
 
 
Ardeii se prajesc 5-6' pe fiecare parte, se pun intr-un vas, se acopera, se lasa sa se raceasca, se curata de pielite, cotoare si seminte; se umplu cu cate 1 felie (groasa de 3-4 mm) de cascaval si se pun intr-o tava cu hartie de copt; se stropesc cu Sos de rosii cu ceapa incalzit 5' intr-o tigaie si se pun in cuptorul preincalzit, la foc mare, pentru 10-15'. Se serveste cald cu Sos de fasole cu ghimbir .

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Ardei umpluti-4(mancaruri)
 
photo
Ardei umpluti-2(mancaruri)
 
photo
Ardei umpluti-3(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ardei umpluti(mancaruri)
 
photo
 
photo
Ardei umpluti cu orez(retete de post)
 
photo
 
photo
 
photo
Ardei umpluti cu arpacas(retete de post)
 
photo
Ardei umpluti-rapid(in maxstone gourmet)
 
photo
Ardei umpluti cu stavrid(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo