bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Bagheta umpluta cu telina si mar (aperitive)

 
 
 
Cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, se fierb in apa cu putina sare; se scurg apoi se zdrobesc cu furculita; piureul cald se amesteca cu 50 g margarina. Telina si marul se curata, se dau pe razatoarea mare; hreanul curatat se rade pe razatoarea mica; frunzele de telina spalate, se taie marunt. Intr-un castron se amesteca bine: piureul, telina, marul, hreanul, mustarul, frunzele de telina si putina sare. Bagheta se taie in 5 bucati, se scoate.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Bagheta cu unt(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Gaina umpluta(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo