bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Bastonase cu chimen si sare (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Se face un aluat din faina, untura, 2 oua, smantana, 1 lingurita sare, drojdie crescuta in lapte caldut. Din 1/4 de aluat, se intinde imediat (nu se lasa la crescut) o foaie cat tava de aragaz, se pune in tava cu hartie de copt, se unge cu ou batut cu lapte, se presara cu chimen si se taie bastonase, apoi se pune in cuptorul preincalzit, la foc mare; cand sunt copti se picura.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Bastonase de pui(aperitive)
 
photo
Bastonase de peste(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo