bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Blat de bezea (dulciuri)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Albusurile se bat spuma tare, se adauga treptat zaharul, batand in continuare, apoi faina si se amesteca usor; se toarna intr-o tava de tort tapetata cu hartie de copt si se pune in cuptorul preincalzit, la 180 grade, pentru 25-30' si inca 5-10'cu usa cuptorului deschisa. Se pot face 2-3 blaturi de bezea alternate cu blaturi de pandispan si unse cu Crema de patiserie rapida sau orice crema sau creme se doreste; pe laterat se poate orna cu alune de padure sau cocos sau migdale (la fel ca faina folosita) .

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Blat de cataif(dulciuri)
 
photo
Blat de piscot(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
Blat de tarta(dulciuri)
 
photo
Blat de tarta-2(dulciuri)
 
photo
Blat de tarta-3(dulciuri)
 
photo
Blat de tarta-4(dulciuri)
 
photo
Blat de tort(dulciuri)
 
photo
Blat de tort-2(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo