bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Briose cu piure de castane (chestnuts puree cupcakes) (dulciuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Se pregatesc tavile pentru briose si se incalzeste cuptorul la 190 grade. Faina se amesteca cu praful de copt. Se topeste untul la foc mic si se pune in el ciocolata taiata mic; se lasa 3', amestecand cu o lingura pana ce ciocolata e topita. Piureul de castane se scoate din borcan si se amesteca cu romul. Intr-un castron se bate 5' (cu un mixer) ouale cu zaharul, apoi se toarna in fir subtire ciocolata, amestecand cu mixerul; cand este omogenizat, se amesteca si cu piureul de castane; se adauga 1/2 din.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: PETITCHEF

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Briose cu tahini(aperitive)
 
photo
Briose turnulet(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Briose(dulciuri)
 
photo
Briose-2(dulciuri)
 
photo
Briose aperitiv(aperitive)
 
photo
 
photo
Briose cu afine(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Briose cu ceai(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo