bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Briose (dulciuri)

 
 
 
Drojdia se dizolva in lapte, se adauga putina faina si putin zahar si se lasa sa dospeasca la cald; dupa ce maiaua a dospit, se adauga untul, smantana, ouale, sare, restul de faina si zahar; se amesteca si se lasa sa creasca cam 2 ore; dupa ce aluatul a crescut, se portioneaza si se pune in forme de briose unse cu unt (se umple numai o treime din capacitatea.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Briose cu tahini(aperitive)
 
photo
 
photo
Briose turnulet(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Briose aperitiv(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Briose cu afine(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo