bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Budinca de paste cu vinete si carne (paste)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Pastele se fierb in apa cu sare, se scurg si se pun intr-un castron. Ceapa se taie marunt si se inabuse cateva minute intr-o lingura ulei incins; vinetele curatate si taiate cubulete mici, se oparesc in apa cu sare, se scurg si se amesteca cu rosiile decojite si taiate marunt; se amesteca vinetele cu rosii si jumatate din cantitatea de ceapa, se pune sare, piper si se lasa cateva minute, pe foc mic sa scada. Carnea se inabuse in 1-2 linguri ulei si 100 ml apa, iar cand a scazut se adauga 1/2 din cantitatea de ceapa, patrunjel tocat fin, sare, piper si se amesteca pana se obtine o pasta omogena. Se unge o forma termorezistenta cu margarina,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Budinca de carne(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Budinca de chia(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Budinca cu alune(aperitive)
 
photo