Pastele se fierb in apa cu sare, se scurg si se pun intr-un castron. Ceapa se taie marunt si se inabuse cateva minute intr-o lingura ulei incins; vinetele curatate si taiate cubulete mici, se oparesc in apa cu sare, se scurg si se amesteca cu rosiile decojite si taiate marunt; se amesteca vinetele cu rosii si jumatate din cantitatea de ceapa, se pune sare, piper si se lasa cateva minute, pe foc mic sa scada. Carnea se inabuse in 1-2 linguri ulei si 100 ml apa, iar cand a scazut se adauga 1/2 din cantitatea de ceapa, patrunjel tocat fin, sare, piper si se amesteca pana se obtine o pasta omogena. Se unge o forma termorezistenta cu margarina,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta