bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Budinca din orez cu sos de vin (dulciuri)

 
 
 
Orezul se alege de impuritati, se spala, se scurge de apa si se fierbe in lapte, la foc mic; in timpul fierberii, se adauga zaharul si putina sare; cand orezul a fiert si laptele a fost inglobat, se adauga zaharul vanilat si se lasa sa se raceasca. Orezul cu lapte fiert si racit se amesteca cu galbenusurile si apoi cu albusurile batute spuma; compozitia rezultata se aseaza in tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet; se niveleaza suprafata si se coace la cuptor, cu temperatura moderata, 20-30'. Budinca coapta se lasa sa se raceasca putin si se portioneaza......
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Budinca de orez(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Budinca de chia(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo