Burito cu pui(bucataria mexicana) (aperitive)
Se amesteca faina cu praful de copt, 1 g sare, untul si 75 ml apa; se framanta, se formeaza 4 paline, care se intind cu facaletul si se formeaza 4 lipii, care se coc pe ambele parti, intr-o tigaie neaderenta. Orezul se fierbe intr-o craticioara medie. Ceapa tocata si usturoiul taiat rondele se calesc 10', la foc mediu, in uleiul incins; se adauga carnea taiata fasii subtiri si se mai gatesc 10', apoi se pune fasolea, rosiile tocate si se mai lasa 10'; cand este gata se amesteca cu coriandru, chimen, sare, ardeiul rondele sau tocat, se amesteca si se mai lasa 2-3'. Pe lipie se pune smantana, salata verde,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Chef Foa
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta