bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Calamar cu praz si hrean (fructe de mare)

 
 
 
Calamarii se taie in jumatati, apoi in fasii late de 8-10 mm; se pun in apa clocotita si se lasa pana incep sa se spiraleze (1-1.5') ; se scot cu o paleta si se lasa sa se raceasca. Tentaculele, se trec prin faina si se prajesc in baie de ulei incins; se scot pe hartie absorbanta, cu ajutorul unei palete si se lasa sa se raceasca. Prazul se taie rondele fine, care se pun in apa clocotita cu sare si se lasa 30'' (secunde) , apoi se scot in apa cu gheata; se scot cu o paleta, pe hartie absorbanta. Hreanul se rade pe razatoarea mica, se amesteca.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Calamar cu hrean si praz(fructe de mare)
 
photo
Calamar prajit(fructe de mare)
 
photo
 
photo
Calamar cu orez(mancaruri)
 
photo
Calamar in sos acru(fructe de mare)
 
photo
Calamar umplut(aperitive)
 
photo
Calamar umplut-2(fructe de mare)
 
photo
 
photo
Calamar prajit,cu boia(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Calamari in stil asiatic(fructe de mare)
 
photo
Calamari la gratar(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo