bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Calamari la gratar (fructe de mare)

 
 
 
Calamarii se taie pe o margine si se cresteaza cu un cutit foarte bine ascutit; se presara cu sare, se stropesc cu ulei si se pun pe gratarul foarte incins; se lasa 1-2' pe fiecare parte, se scot pe un tocator si se taie fasii; se pun intr-un bol impreuna cu zeama de lamaie, cili si 1 polonic Naut cu varza creata -fara zeama; se amesteca bine si se serveste.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Calamari in stil asiatic(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Gratar de porc(aperitive)
 
photo
Pui la gratar(mancaruri)
 
photo
 
photo
Andive la gratar(garnituri)
 
photo