bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Carnaciori din cascaval (aperitive)

 
 
 
Prazul tocat, se caleste 6-8', in 25 g unt topit; se scoate intr-un bol si se amesteca cu
mustarul, cascavalul ras, miezul de paine (inmuiat si bine stors) , oul batut, salvia, laptele, sare, piper; se modeleaza 8 carnaciori care se dau prin parmezanul ras si se prajesc in 25 g unt si.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Carnaciori cu varza acrita(preparate la aburi)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa crema cu carnaciori(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo