bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Carne la cuptor (mancaruri)

 
 
 
Se face un amestec din rozmarin tocat, sare, piper, prin care se trece bucata de carne spalata si uscata cu servete absorbante; se prajeste (intai partea cu grasimea) cate putin (pana isi schimba culoarea, 1-2') , pe toate partile, in uleiul incins; se pune in cuptorul preincalzit, la 160-180 grade pentru 50-60'. Se serveste cu Cartofi prajiti cu ceapa sau orice alta garnitura.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Carne in foietaj(aperitive)
 
photo
Carne cu legume(mancaruri)
 
photo
Carne in cosulet(mancaruri)
 
photo
 
photo
Carne cu arome(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo