bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Carpaccio de dovlecei (aperitive)

 
 
 
Dovlecei taiati felii putin oblice (sa aiba suprafata mai mare) se pun pe gratarul incins; cand se intorc, se ung 3-4 linguri ulei; cand sunt gata se scot pe un platou. Se mixeaza galbenusul cu 6-7 linguri ulei, zeama de lamaie, cili, fistic, sare, piper si se toarna.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Carpaccio de saumon(bucataria franceza)
 
photo
Carpaccio de somon(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa crema de dovlecei-2(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Dovlecei sote(garnituri)