bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cartofi crocanti cu smantana (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Cartofii curatati se taie rondele foarte subtiri; se pun intr-un castron, se presara cu sare, piper si se toarna smantana; se amesteca bine. Se ia o forma siliconata cu forme de briose, se unge bine cu unt fiecare forma si se pun cate 2 fasii de 1.5-2 cm latime, din hartie de copt; fasiile se pun in cruce in fiecare forma; se umplu formele cu feliile de cartofi, indesandu-le bine, sa nu ramana spatii intre ele; se toarna si cate putina smantana (nu multa, ca sa nu fiarba cartofii in smantana, ci doar sa se rumeneasca) ; se pune tava in cuptorul preincalzit, pentru 30-35', la foc mediu, pana se rumenesc.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Cartofi crocanti(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi cu oua(aperitive)
 
photo
Cartofi in sos(mancaruri)
 
photo