Cartofi crocanti cu smantana (garnituri)
Cartofii curatati se taie rondele foarte subtiri; se pun intr-un castron, se presara cu sare, piper si se toarna smantana; se amesteca bine. Se ia o forma siliconata cu forme de briose, se unge bine cu unt fiecare forma si se pun cate 2 fasii de 1.5-2 cm latime, din hartie de copt; fasiile se pun in cruce in fiecare forma; se umplu formele cu feliile de cartofi, indesandu-le bine, sa nu ramana spatii intre ele; se toarna si cate putina smantana (nu multa, ca sa nu fiarba cartofii in smantana, ci doar sa se rumeneasca) ; se pune tava in cuptorul preincalzit, pentru 30-35', la foc mediu, pana se rumenesc.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta