bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cartofi cu fenel,la cuptor (mancaruri)

 
 
 
Cartofii bine spalati, fenelul taiat in jumatate, se fierb (separat) in apa cu putina sare; cand sunt al dente (sa fie ferme la muscatura) se scurg si se taie in bucati mai mari. Se ia o tigaie mare in care se incinge uleiul si se topeste 50 g unt, se pune usturoiul taiat rondele si se caleste cateva secunde (pana isi dezvolta aroma) ; se adauga cartofii, fenelul si se calesc pana inep sa se rumeneasca putin, avand grije ca atunci cand se intorc sa nu se sfarame prea tare; se rastoarna totul intr-o tava unsa.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi cu ton la cuptor(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi frantuzesti la cuptor(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo