bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cartofi frantuzesti cu nucsoara (bucataria franceza)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Cartofii bine spalati se fierb, se curata, se taie rondele si se pun intr-un vas incapator, presarati cu sare. 4-6 oua se fierb tare, se curata, se taie rondele si se pun in vas peste cartofi. Se face sos alb din 50 g unt, faina, lapte si daca este nevoie se subtiaza cu supa; se potriveste gustul cu sare, piper nucsoara si se lasa sa se racoreasca; se adauga galbenusurile, smantana, se amesteca bine si se toarna peste cartofi; se amesteca usor, sa nu se sfarame cartofii si ouale, se adauga albusurile batute spuma, se amesteca usor de jos in sus, se rastoarna intr-o tava sau un vas termorezistent, uns cu unt si.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Cartofi frantuzesti-4(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi frantuzesti la cuptor(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
Cartofi gratinati,cu cascaval(bucataria franceza)
 
photo
Cartofi gratinati rapid(in maxstone gourmet)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi pai(garnituri)
 
photo
Cartofi cu unt(garnituri)
 
photo
Cartofi cu oua(aperitive)
 
photo
Cartofi in sos(mancaruri)
 
photo