Cartofi frantuzesti cu pulpa de porc (mancaruri)
Carnea se spala, se taie (2 bucati/portie) , se bate putin si se sareaza. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata de coaja si se taie felii subtiri. Ouale se fierb tare, se racesc, se curata de coaja si se taie felii. Cascavalul se curata de coaja, se rade.
Carnea se inabuse in 50 g untura si 100 ml apa. Separat in 50 g unt topit se adauga faina dizolvata in 100 ml lapte rece, se adauga cantitatea ramasa de lapte, se fierbe pana se ingroasa, apoi se adauga cartofii, sare si se amesteca bine. Intr-o tava unsa cu 50 g unt se aseaza alternativ un rand din compozitia obtinuta, un rand din felii de oua. Deasupra.....
Carnea se inabuse in 50 g untura si 100 ml apa. Separat in 50 g unt topit se adauga faina dizolvata in 100 ml lapte rece, se adauga cantitatea ramasa de lapte, se fierbe pana se ingroasa, apoi se adauga cartofii, sare si se amesteca bine. Intr-o tava unsa cu 50 g unt se aseaza alternativ un rand din compozitia obtinuta, un rand din felii de oua. Deasupra.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta