bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cartofi pai (garnituri)

 
 
 
Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie felii subtiri de 2-3 mm grosime (taierea este bine sa se faca cu un dispozitiv de taiat legume) ; dupa ce au fost toti taiati, se aseaza cate 5-6 felii pe un tocator si se taie cu un cutit feliute cu latimea de 2-3 mm (ca niste chibrituri) care se prajesc in ulei pe ambele parti; se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Cartofi paille(garnituri)
 
photo
 
photo
Cartofi cu unt(garnituri)
 
photo
Cartofi cu oua(aperitive)
 
photo
Cartofi in sos(mancaruri)
 
photo
 
photo
Cartofi duchesse(garnituri)
 
photo
 
photo
Cartofi prajiti(garnituri)
 
photo
Cartofi rascopti(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi natur(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo