bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cartofi prajiti de 2 ori in baie de ulei (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Cartofii curatati sau foarte bine spalati, se taie in bastonase cat mai egale ca grosime (1-1.5 cm) , se sterg cu servete absorbante si se pun in uleiul incalzit (nu incins) ; uleiul trebuie sa acopere bine cartofii; se lasa 2-3', fara a fi rumeniti, la foc mediu si se scot pe hartie absorbanta; se incinge uleiul si se pun din nou cartofii; se lasa 4-6', la foc mare, pana se rumenesc bine; se scot pe hartie absorbanta, apoi se rastoarna intr-un bol sau pe o farfurie; se servesc ca si garnitura.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi prajiti(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo