bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cartofi taranesti cu sos picant (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Cartofii curatati, spalati si scursi se taie in sferturi, pe lungime si se amesteca cu uleiul si boiaua si putina sare; se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru 40'; din cand in cand se mai picura cate putina apa. Se presara cu patrunjel tocat si se servesc cu Sos picant-6 fierbinte si/sau se poate pune si carne alaturi.

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi pai(garnituri)
 
photo
Cartofi cu unt(garnituri)
 
photo
Cartofi cu oua(aperitive)
 
photo
Cartofi in sos(mancaruri)
 
photo
 
photo
Cartofi duchesse(garnituri)
 
photo
 
photo
Cartofi prajiti(garnituri)
 
photo
Cartofi rascopti(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi natur(garnituri)
 
photo
 
photo