bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cartofi umpluti cu carne de pui (aperitive)

 
 
 
Puii se curata, se trec prin flacara si se spala. Cartofii de marime egala (cate 2 la o portie) se spala, se coc in coaja la cuptor, se curata de coaja si li se da forma de barcheta (se taie in jumatate pe lungime si se scobeste interiorul) . Cascavalul se curata de coaja si se rade. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Puii se fierb in apa cu sare si se spumeaza. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa. Carnea fiarta se raceste, se dezoseaza si se toaca in masina impreuna cu ceapa, apoi se amesteca cu sare, piper, oua si patrunjelul verde; cu aceasta compozitie se umplu cartofii, care se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi umpluti(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi umpluti cu stavrid(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi cu carne(in maxstone gourmet)
 
photo
Cartofi cu ciuperci si carne(in maxstone gourmet)
 
photo
Cartofi cu dovlecei si carne(in maxstone gourmet)
 
photo
 
photo
Cartofi francezi(bucataria franceza)