Castraveti umpluti cu carne (mancaruri)
Carnea se spala si se toaca cu masina. Castravetii se spala, se taie la un capat si li se scoate miezul. Ceapa, morcovii, patrunjelul si mararul verde se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza cu 100 ml apa. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe.
250 g ceapa se inabuse in 50 ml ulei si 100 ml Supa din oase ; se amesteca cu carnea tocata, orezul fiert, marar, piper si sare. Castravetii se umplu cu aceasta compozitie, se trec prin faina cu partea unde s-au umplut, se aseaza intr-un vas si se inabuse in 50 ml ulei cu 100 ml supa de oase; vasul se da la cuptor, pentru 20-30', la foc potrivit. Separat, se prepara sosul: se inabuse 150 g ceapa, morcovii si patrunjelul in 50 ml ulei si.....
250 g ceapa se inabuse in 50 ml ulei si 100 ml Supa din oase ; se amesteca cu carnea tocata, orezul fiert, marar, piper si sare. Castravetii se umplu cu aceasta compozitie, se trec prin faina cu partea unde s-au umplut, se aseaza intr-un vas si se inabuse in 50 ml ulei cu 100 ml supa de oase; vasul se da la cuptor, pentru 20-30', la foc potrivit. Separat, se prepara sosul: se inabuse 150 g ceapa, morcovii si patrunjelul in 50 ml ulei si.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta