bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Chec cu caramel,stratificat (dulciuri)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Ouale se bat cu 8 linguri zahar, se adauga coniacul, laptele caldut, se amesteca si se pun biscuitii sfaramati (nu foarte marunt) impreuna cu faina; se amesteca. 4 linguri zahar, se pun intr-o tava de chec si se caramelizeaza deasupra flacarii de la aragaz; se inclina tava, ca zaharul sa se imprastie cat mai uniform pe tot fundul tavii si 2-2.5 cm pe laterale; se toarna imediat amestecul cu biscuiti si se pune in cuptorul preincalzit, la 180 grade, pentru.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Chec caramel(dulciuri)
 
photo
Chec(dulciuri)
 
photo
Chec cu mac(dulciuri)
 
photo
Chec fin(dulciuri)
 
photo
Chec-2(dulciuri)
 
photo
Chec-3(dulciuri)
 
photo
Chec-4(dulciuri)
 
photo
Chec-5(dulciuri)
 
photo
Chec-6(dulciuri)
 
photo
 
photo
Chec Anca(dulciuri)
 
photo
Chec aperitiv(aperitive)
 
photo
Chec aperitiv-2(bucataria franceza)
 
photo
Chec careu(dulciuri)
 
photo
Chec cu afine(dulciuri)
 
photo
Chec cu afine 2(dulciuri)
 
photo
Chec cu afine-3(dulciuri)
 
photo
Chec cu amidon(dulciuri)
 
photo
Chec cu banane(dulciuri)