bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Chec cu mere-2 (dulciuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Faina, sarea si untul moale (la temperatura camerei) , se amesteca cu ajutorul degetelor, pana are consistenta unui pesmet; se adauga zaharul tos, scortisoara, 2 mere curatate si taiate cuburi mai mici (dar nu foarte mici) , ouale batute cu laptele; se amesteca bine si se toarna intr-o tava de chec mai mare, sau in 2 mai mici, sau in tava de prajituri, tapetate cu hartie de copt; se aseaza deasupra felii subtiri de mar curatat si se presara cu zahar brun; se pune tava in cuptorul preincalzit, la 180 grade, pentru 25-30', pana este bine copt; se unge imediat cu gemul incalzit si se lasa sa se raceasca. Se poate.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Chec cu mere(dulciuri)
 
photo
Chec(dulciuri)
 
photo
Chec cu mac(dulciuri)
 
photo
Chec fin(dulciuri)
 
photo
Chec-2(dulciuri)
 
photo
Chec-3(dulciuri)
 
photo
Chec-4(dulciuri)
 
photo
Chec-5(dulciuri)
 
photo
Chec-6(dulciuri)
 
photo
 
photo
Chec Anca(dulciuri)
 
photo
Chec aperitiv(aperitive)
 
photo
Chec aperitiv-2(bucataria franceza)
 
photo
Chec caramel(dulciuri)
 
photo
Chec careu(dulciuri)
 
photo
Chec cu afine(dulciuri)
 
photo
Chec cu afine 2(dulciuri)
 
photo
Chec cu afine-3(dulciuri)
 
photo
Chec cu amidon(dulciuri)