Chec cu portocale-2 (dulciuri)
Se spala portocalele si se rade coaja (doar cea exterioara, fara partea alba) de la una dintre ele, pe razatoarea mica; se stoarce zeama de la ambele portocale. Ouale se bat cu zaharul, se adauga untul moale (la temperatura camerei) si se amesteca bine; se toarna zeama de portocale, se adauga coaja rasa si esenta de vanilie, apoi se amesteca bine; se incorporeaza (cu un tel) faina amestecata cu praful de copt, pana este totul bine omogenizat, fara cocoloase; se toarna intr-o tava de chec sau de prajitura, tapetata cu hartie de copt si se pune in cuptor preincalzit, la 200 grade, pentru 35-45' (depinde cat de mare este tava) ; se verifica cu testul scobitorii si daca mai este nevoie se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta