bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Chec cu portocale-2 (dulciuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Se spala portocalele si se rade coaja (doar cea exterioara, fara partea alba) de la una dintre ele, pe razatoarea mica; se stoarce zeama de la ambele portocale. Ouale se bat cu zaharul, se adauga untul moale (la temperatura camerei) si se amesteca bine; se toarna zeama de portocale, se adauga coaja rasa si esenta de vanilie, apoi se amesteca bine; se incorporeaza (cu un tel) faina amestecata cu praful de copt, pana este totul bine omogenizat, fara cocoloase; se toarna intr-o tava de chec sau de prajitura, tapetata cu hartie de copt si se pune in cuptor preincalzit, la 200 grade, pentru 35-45' (depinde cat de mare este tava) ; se verifica cu testul scobitorii si daca mai este nevoie se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Chec cu rahat(dulciuri)
 
photo
 
photo
Chec(dulciuri)
 
photo
Chec cu mac(dulciuri)
 
photo
Chec fin(dulciuri)
 
photo
Chec-2(dulciuri)
 
photo
Chec-3(dulciuri)
 
photo
Chec-4(dulciuri)
 
photo
Chec-5(dulciuri)
 
photo
Chec-6(dulciuri)
 
photo
 
photo
Chec Anca(dulciuri)
 
photo
Chec aperitiv(aperitive)
 
photo
Chec aperitiv-2(bucataria franceza)
 
photo
Chec caramel(dulciuri)
 
photo
Chec careu(dulciuri)