bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Chec in foietaj (aperitive)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
O tava de chec, se unge, pe interior cu ulei si se imbraca in foaia de foietaj. Ouale se bat cu vegeta, se adauga cascavalul ras, ceapa taiata inele, piper, sunca taiata cubulete si daca se opteaza-ingredientele facultative; se omogenizeaza totul bine si se toarna in tava peste foietaj; daca marginile sunt mai mari, se pun peste umplutura; se pune tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 20-30', pana se rumeneste. Se serveste cu legume.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Chec(dulciuri)
 
photo
Chec cu mac(dulciuri)
 
photo
Chec fin(dulciuri)
 
photo
Chec-2(dulciuri)
 
photo
Chec-3(dulciuri)
 
photo
Chec-4(dulciuri)
 
photo
Chec-5(dulciuri)
 
photo
Chec-6(dulciuri)
 
photo
 
photo
Chec Anca(dulciuri)
 
photo
Chec aperitiv(aperitive)
 
photo
Chec aperitiv-2(bucataria franceza)
 
photo
Chec cu afine(dulciuri)
 
photo
Chec cu afine 2(dulciuri)
 
photo
Chec cu amidon(dulciuri)
 
photo
Chec cu cacao(dulciuri)
 
photo
Chec cu cacao-2(dulciuri)
 
photo
Chec cu cacao-3(dulciuri)
 
photo
Chec cu cacao-4(dulciuri)