bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Chifle cu rozmarin (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Intr-un bol se pune faina, se face o gropita in mijlocul ei si se pune drojdia dizolvata in putin lapte caldut, mierea, rozmarinul tocat si uleiul; se adauga treptat laptele caldut si se framanta; se obtine un aluat, care se lasa 1 ora, acoperit, la odihna. Untul (la temperatura camerei) , se amesteca cu usturoi pisat, sare, rozmarin si patrunjel tocat. Se imparte aluatul in 8 bucati, li se da forma dorita si se lasa la crescut, 10-15'; se face in mijlocul fiecareia cate o crestatura (cu cutitul) , in care se pune crema de unt;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Chifle cu branza(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Chifle(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Chifle umplute(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo