Chiftele din carne de porc (aperitive)
Carnea se spala, se curata de tendoane si se taie in bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie in bucati mici. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou; daca se foloseste paine, aceasta se inmoaie in apa si se stoarce. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata, se taie bucati mici.
Carnea, ceapa, usturoiul se toaca cu masina; compozitia obtinuta se amesteca cu ouale, cartofii rasi, patrunjelul, mugurii de pin, sare si.....
Carnea, ceapa, usturoiul se toaca cu masina; compozitia obtinuta se amesteca cu ouale, cartofii rasi, patrunjelul, mugurii de pin, sare si.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta