bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Chiftele uriase cu sos (mancaruri)

 
 
 
Ouale se fierb tare si se lasa sa se raceasca, apoi se curata. Carnea se amesteca cu pesmetul, sosurile (worcester si tabasco) , verdeata tocata, sare, piper; intr-o mana se ia 1/2 sau 1/4 din compozitie (depinde cat de mari se doresc chiftelele) , se face o bila si se adanceste in mijloc unde se pune cate o bucata de branza si 1 ou; se aduna marginile peste umplutura si se rotunjesc din nou; se aseaza pe o tava cu hartie de copt si cand sunt toate gata se pun in cuptorul preincalzit, la 200 grade, pentru 15-20'. Intre timp se face sosul: in untul topit se pune baconul taiat in fasii, se rumeneste apoi se pun ceapa, morcovul, apio taiate cubulete si se calesc 4-5'; se toarna supa, pasta de rosii, sosul de rosii si se adauga ardeii taiati cubulete mici, putina sare; se lasa sa.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Chiftele cu oua(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Chiftele de pui(aperitive)
 
photo
Chiftele in sos(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Chiftele de creveti(fructe de mare)
 
photo