bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Chiftelute de hrisca (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Hrisca se pune la inmuiat pentru 2-4 ore, in apa; se fierbe 20' in apa cu sare, se trage deoparte si se lasa acoperita, 10-15', apoi se scurge. Rosiile decojite si tocate marunt, se amesteca cu ceapa taiata rondele, hrisca, marul curatat si taiat cuburi mici, stafidele, fisticul tocat mai mare, coriandrul, oul, sare si piper; se formeaza chiftelute, care se aseaza intr-o tava cu hartie.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Chiftelute de cod(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Chiftelute cu dovlecei(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Chiftelute de naut(retete de post)