bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciocanele cu dulceata si migdale (mancaruri)

 
 
 
Ciocanelele spalate, se usuca cu un prosop de hartie; se desprinde cu grija, cate putin pielea (fara a se rupe) . Migdalele se dau pe razatoarea fina (sau se macina fin) si se amesteca cu dulceata, sosul de soia, sucul de portocale si ghimbirul curatat si tocat foarte fin; se potriveste gustul cu sare, piper; din aceasta compozitie se pune cate o lingurita sub pielea ciocanelelor, iar cu restul se ung ciocanelele pe exterior; se acopera si se pune la frigider, pentru marinat cel putin 2 ore; se sterg cu un servet absorbant,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciocanele cu creveti(fructe de mare)