bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciolan presat (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Ciolanul se acopera bine cu apa si se lasa sa dea in fiert; se aduna spuma formata si cand nu se mai formeaza se adauga restul ingredientelor (atentie daca se foloseste ciolan afumat se pune mai putina sare) ; se lasa sa dea in clocot, se reduce focul si se lasa sa fiarba 4 ore sau pana carnea se desprinde usor de pe os; se lasa sa se racoreasca, se scoate din apa, se indeparteaza osul (oasele) , se cresteaza din loc in loc si se unge cu mujdei de usturoi (usturoiul zdrobit se amesteca cu putina apa) . Se ia o tava de terina sau chec, se tapeteaza cu folie alimentara, care se lasa mult peste marginile tavii; se aseaza carnea in strat uniform, se strange.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Ciolan cu varza(mancaruri)
 
photo
Ciolan in vin(mancaruri)
 
photo
Ciolan in bere(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciolan picant(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo