bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba cu carne de berbec si legume (supe si ciorbe)

 
 
 
Carnea se spala, se portioneaza, se opareste, se spala in doua, trei ape reci. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii, patrunjelul, pastarnacul si telina se curata, se spala si se taie triunghiuri sau cuburi. Ardeiul gras, cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc, se taie in sferturi. Leusteanul, patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoara.
Carnea se pune la fiert in 3. 5 l apa rece cu sare; se indeparteaza spuma, iar cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga morcovii, telina, patrunjelul, pastarnacul,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Ciorba de berbec(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de carne-2(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de carne(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de pui-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de pui(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de carne de porc(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba cu carne de vita(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de varza cu carne(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba cu carne de miel(supe si ciorbe)
 
photo