Ciorba cu carne de vita si varza (supe si ciorbe)
Carnea se spala si se portioneaza. Varza se curata, se spala si se taie fasii mici. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul si ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii.
Carnea se fierbe in 4 l apa cu sare si se spumeaza (aripile de pui, se pun la fiert o data cu zarzavatul) ; se adauga morcovii, pastarnacul, patrunjelul, ceapa, varza, pasta de tomate, rosiile, boiaua, cimbru si se fierb impreuna. Din galbenusuri, faina.....
Carnea se fierbe in 4 l apa cu sare si se spumeaza (aripile de pui, se pun la fiert o data cu zarzavatul) ; se adauga morcovii, pastarnacul, patrunjelul, ceapa, varza, pasta de tomate, rosiile, boiaua, cimbru si se fierb impreuna. Din galbenusuri, faina.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta