bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba cu carne de vita si varza (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Carnea se spala si se portioneaza. Varza se curata, se spala si se taie fasii mici. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul si ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii.
Carnea se fierbe in 4 l apa cu sare si se spumeaza (aripile de pui, se pun la fiert o data cu zarzavatul) ; se adauga morcovii, pastarnacul, patrunjelul, ceapa, varza, pasta de tomate, rosiile, boiaua, cimbru si se fierb impreuna. Din galbenusuri, faina.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Ciorba cu carne de vita(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de varza cu carne(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de vita(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de varza alba(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui cu varza(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de varza(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de varza cu pui(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo