bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba cu carne la untura (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Carnea scoasa din untura si taiata bucati mari, se pune intr-o oala, impreuna cu putina untura de pe ea si cepele tocate; se lasa sa se caleasca ceapa, se adauga boiaua, se amesteca, se toarna 2.5-3 l apa si putina sare; se lasa sa dea in clocot, se reduce focul si se lasa sa fiarba 20-30'; se adauga pastele si se fierb conform indicatiilor de pe pachet; se potriveste gustul cu sare, piper, otet, se toarna ouale batute.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Ciorba de carne-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de carne(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de pui-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de pui(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de carne de porc(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba cu carne de vita(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de varza cu carne(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba cu carne de miel(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo