Ciorba de cartofi cu slanina si pui (supe si ciorbe)
Intr-o oala mare se pune slanina (fara sorici) taiata cubulete mici si se prajeste 3', la foc mic, in uleiul incins, impreuna cu carnea de pui (intreaga) si ceapa tocata; se mareste focul si se mai prajesc 3', amestecand din cand in cand si intorcand carnea de pui pana devine rumena; se adauga cartofii curatati si taiati cubulete si se mai lasa 2', amestecand mereu; se stinge cu supa si se adauga cimbrul, sare, piper; se lasa sa dea in clocot, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 30', la foc mic; se scoate carnea de pui, se taie bucati, se indeparteaza osul si se pune inapoi in oala;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta