bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba de fasole verde cu iepure si smantana (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Carnea transata se rumeneste in uleiul incins; se adauga cepele, 3 catei de usturoi, morcovii si apio tocate; se stinge cu 2 l de apa iar cand da in clocot, se adauga fasolea curatata, rupta si spalata, 1/2 lingurita sare, foile de dafin, 1 crenguta de cimbru si se fierbe 30-40' (depinde de carne) ; se adauga sucul de rosii sau rosiile tocate, zaharul si se fierbe 10-15'; se potriveste gustul cu sare, piper, 3-4 catei usturoi zdrobiti.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de fasole verde-3(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de fasole verde-4(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de fasole verde(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de fasole verde-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de fasole verde-5(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba cu fasole boabe(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de salata verde-5(supe si ciorbe)