bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba de miel cu macris (supe si ciorbe)

 
 
 
Carnea se pune in 2 l apa rece, impreuna cu ceapa taiata marunt si o lingurita rasa de sare si se fierbe 50 minute. Macrisul, numai frunzele, fara codite, se spala in 2-3 ape; apoi, se ia cate un manunchi si se taie in felii mai late. Se adauga in ciorba si se lasa sa fiarba inca 30 minute. Macrisul are acreala lui naturala si gust foarte placut cu carne de miel. Odata cu macrisul se pune si orezul, ca ciorba sa fie mai deasa sau se pot face galuste din albus. Cind toate sunt fierte, se sareaza dupa gust, si, daca este prea acra, se mai adauga putina apa. Cine doreste.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Ciorba de miel cu legume(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de miel(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel-3(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba a la grec cu miel(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel cu bors(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel cu sofran(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel a la grec(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de miel(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel cu gulii(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de miel cu tarhon(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de miel cu leurda(supe si ciorbe)
 
photo