Ciorba de miel cu macris (supe si ciorbe)
Carnea se pune in 2 l apa rece, impreuna cu ceapa taiata marunt si o lingurita rasa de sare si se fierbe 50 minute. Macrisul, numai frunzele, fara codite, se spala in 2-3 ape; apoi, se ia cate un manunchi si se taie in felii mai late. Se adauga in ciorba si se lasa sa fiarba inca 30 minute. Macrisul are acreala lui naturala si gust foarte placut cu carne de miel. Odata cu macrisul se pune si orezul, ca ciorba sa fie mai deasa sau se pot face galuste din albus. Cind toate sunt fierte, se sareaza dupa gust, si, daca este prea acra, se mai adauga putina apa. Cine doreste.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta