bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba de potroace-3 (supe si ciorbe)

 
 
 
Carnea taiata bucati se pune la fiert in 3 l apa rece cu sare; cand clocoteste, se adauga zarzavatul ras prin razatoare cu gauri mari, sau taiat in forma de chibrit, si ceapa taiata marunt; cand toate sunt aproape fierte, se pune orezul, amestecand bine ca sa nu se lipeasca de fundul oalei; se fierbe 20 minute; ciorba se acreste cu zeama de varza. Se fierbe cu zeama de varza cateva minute. Cu zeama de lamaie se acreste numai dupa ce s-a luat de pe foc,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Ciorba de potroace-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de potroace-4(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de burta-5(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de oua(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba a la Grec(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba arabeasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba ardeleneasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba bulgareasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carnati(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de pui(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de pui-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu cartofi(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu dovlecei(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu loboda(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu perisoare(supe si ciorbe)