Ciorba de potroace-4 (supe si ciorbe)
Maruntaiele de pui se spala, se curata si se oparesc. Ceapa, telina, patrunjelul, pastarnacul si morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe si se trece sub jet de apa rece. Leusteanul se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Zeama de varza se fierbe si se strecoara. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa.
Maruntaiele se fierb in Supa din oase cu sare si se spumeaza; se adauga legumele (ceapa, morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul) si se continua fierberea; cand legumele si maruntaiele sunt aproape fierte se adauga pasta de tomate,.....
Maruntaiele se fierb in Supa din oase cu sare si se spumeaza; se adauga legumele (ceapa, morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul) si se continua fierberea; cand legumele si maruntaiele sunt aproape fierte se adauga pasta de tomate,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta