bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba de potroace-4 (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Maruntaiele de pui se spala, se curata si se oparesc. Ceapa, telina, patrunjelul, pastarnacul si morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe si se trece sub jet de apa rece. Leusteanul se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Zeama de varza se fierbe si se strecoara. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa.
Maruntaiele se fierb in Supa din oase cu sare si se spumeaza; se adauga legumele (ceapa, morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul) si se continua fierberea; cand legumele si maruntaiele sunt aproape fierte se adauga pasta de tomate,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Ciorba de potroace-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de potroace-3(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de burta-5(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de oua(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba a la Grec(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba arabeasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba ardeleneasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba bulgareasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carnati(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de pui(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de pui-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu cartofi(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu dovlecei(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu loboda(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu perisoare(supe si ciorbe)