bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba de pui-2 (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Orezul ales se pune la inmuiat in apa. Carnea curatata, spalata si transata se pune la fiert in apa rece cu 1 lingurita de sare; se indeparteaza spuma, pe parcurs ce se formeaza, iar cand este fierta carnea se scoate pe o farfurie si se poate (cine doreste) curata de oase si piele; supa se pune din nou la fiert si se adauga legumele curatate, spalate si taiate cubulete sau rase pe razatoarea mare; dupa 10' se adauga orezul si se mai fierbe 5', apoi se pune carnea se potriveste gustul cu sare,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Ciorba de burta-5(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de oua(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba a la Grec(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba arabeasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba ardeleneasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba bulgareasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carnati(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de pui(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de pui-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu cartofi(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu dovlecei(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu loboda(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu perisoare(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu perisoare-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu perisoare-3(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu perisoare-4(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu praz(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu tarhon(supe si ciorbe)