bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba de pui cu dovlecei-2 (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Carnea portionata se acopera cu apa, se adauga putina sare si se lasa sa dea in clocot; se aduna spuma formata si cand nu se mai formeaza se pune zarzavatul: morcovii, cepele, telina, toate tocate marunt sau date pe razatoarea mare; se lasa sa dea in clocot, se reduce focul si se lasa sa fiarba 25-30'; se adauga rosiile in bulion, cepele verzi taiate rondele, dovleceii taiati rondele foarte subtiri (de preferat cu mandolina) ; se lasa sa fierba 7-10', de cand incepe sa clocoteasca, apoi se potriveste gustul cu otet, zahar, sare, piper; se pun ouale.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Ciorba de dovlecei(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu dovlecei(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de pui(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui-2(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de pui cu usturoi(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui cu lamaie(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui cu paste(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui cu varza(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de varza cu pui(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba cu carne de pui-2(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba cu carne de pui(supe si ciorbe)
 
photo