bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba de pui cu zarzavat si cartofi (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Zarzavatul, ardeii si cartofii, se curata apoi taie taie cubulete mici. Carnea transata, bine spalata, se pune in 2.5-3 l apa, impreuna cu putina sare; se lasa sa dea in clocot si se aduna spuma formata; cand nu se mai formeaza spuma, se adauga morcovii, ceapa, patrunjelul, gulia, telina, se lasa sa dea in clocot, se reduce focul si se fierbe 15'; se adauga pastarnacul, ardeii si cartofii, se lasa sa fiarba 20'; se toarna sucul de rosii, se completeaza (daca este nevoie) cu apa, se pune leusteanul uscat si se lasa sa dea in clocot; se potriveste gustul cu sare, piper si se lasa sa mai fiarba 2-3'; se stinge focul si se presara cu verdeata (inclusiv leusteanul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Ciorba de zarzavat(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de pui(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de cartofi-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu cartofi(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de cartofi(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de pui cu usturoi(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de pui(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de pui cu lamaie(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui cu paste(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui cu varza(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de varza cu pui(supe si ciorbe)