bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba de zarzavat (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Se curata si se taie legumele (dupa preferinta) ; se calesc radacinoasele si ardeii, in unt topit; se adauga apoi ceapa, prazul si varza tocata; se stinge cu apa fierbinte si se adauga cartofii; se lasa sa fiarba acoperit; dupa 10' se pun rosiile decojite si taiate cubulete, apoi dupa 5' se pune faina si pasta de tomate, dizolvate in 150 ml apa rece; se potriveste gustul de sare, piper, se acreste cu bors si se drege cu galbenusurile batute.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de burta-5(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de burta-4(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de burta-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de potroace-3(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de perisoare-4(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de potroace-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba din piept de porc(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de oua(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba a la Grec(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba arabeasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba ardeleneasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba bulgareasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carnati(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de pui(supe si ciorbe)